Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Programul de formare la locul de muncă ”Starea Națiunii”

Începând cu luna iunie 2018 în cadrul proiectului Starea Națiunii 200 de funcționari publici din administrația centrală și locală vor beneficia de activități de formare la locul de muncă pentru utilizarea agregatorului de date în fundamentarea deciziilor.

Astfel, pe 15 iunie 2018 a debutat la București programul de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”. Experții proiectului nostru au luat parte la discuții antrenante cu reprezentanți ai administrației publice centrale și locale din regiunea București-Ilfov despre dezvoltare, indicatori și comunicarea datelor de cercetare.

A doua sesiune de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” s-a desfășurat pe 19 iunie la Instituția Prefectului - Județul Bacău.

Iar instituția Prefectului - Județul Iași a fost gazda sesiunii de formare la locul de muncă și asistență de specialitate de miercuri, 20 iunie. În luna iulie experții noștri vor merge la Buzău, Galați și Constanța pentru următoarele sesiuni de formare.

Funcționari publici din cadrul Instituției Prefectului - Județul Buzău și reprezentanți ai CJ Buzău au participat marţi, 10 iulie 2018, la o nouă sesiune de formare la locul de muncă și asistență de specialitate, parte a programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”.

Pe 11 iulie 2018 a fost rândul funcționarilor publici din cadrul Instituției Prefectului - Județul Galați să participe la sesiunea de formare la locul de muncă și asistență de specialitate, parte a programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”

O a doua echipă ”Starea Națiunii” a fost miercuri, 11 iulie 2018, în vizită la Instituția Prefectului - Județul Constanța pentru desfășurarea celei de-a VI-a sesiuni de formare la locul de muncă și asistență de specialitate, din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”. Programul de formare va fi reluat în luna septembrie.

Instituția Prefectului - Județul Timiș a fost gazda unei noi sesiuni de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” miercuri, 12 septembrie 2018.

Iar joi, 13 septembrie 2018, a avut loc sesiunea de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” de la Instituția Prefectului - Județul Arad.

Experții noștri au vizitat pe 18 septembrie Instituția Prefectului - Județul Prahova cu ocazia unei noi sesiuni de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”.

Pe 19 septembrie Instituția Prefectului - Județul Argeș a primit vizita experților Starea Națiunii cu ocazia unei noi sesiuni de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”.

Orașele Slatina și Craiova au fost gazdele sesiunilor de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” în 25-26 septembrie 2018. Experții Starea Națiunii au discutat pe larg despre proiectul nostru cu funcționari ai Instituțiilor Prefectului - Județul Olt și Județul Dolj, dar și cu reprezentanți ai altor instituții locale. În luna octombrie se vor desfășura ultimele două sesiuni de formare la locul de muncă la Cluj-Napoca și Brașov.

Joi, 25 octombrie 2018, a avut loc penultima sesiunea de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” la Instituția Prefectului - Județul Cluj.

Instituția Prefectului - Județul Brașov a fost gazda ultimei sesiuni de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”. Aceasta sesiune a fost organizată luni, 29 octombrie 2018.
Echipa Starea Națiunii mulțumește atât tuturor experților care au susținut cele 14 sesiuni de formare cât și mai ales celor aproximativ 240 de reprezentanți ai administrației publice locale și centrale din România care ne-au primit la locul lor de muncă în perioada iunie-octombrie 2018.

Formare Cluj

 


Sesiune de formare
Comunicarea publică și procesul decizional fundamentat pe date statistice
(17-20 septembrie, București)

Secretariatul General al Guvernului/ Direcția pentru Strategii Guvernamentale și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează, între 17 și 20 septembrie 2018, sesiunea de formare ”Comunicarea publică și procesul decizional fundamentat pe date statistice”, un eveniment organizat în cadrul proiectului Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice (Cod SIPOCA 11/Cod SMIS 2014+: 118305). Scopul sesiunii de formare este de a îmbunătăți capacitatea administrației centrale de a realiza politici și strategii bazate pe dovezi, prin utilizarea unui instrument conceput special - agregatorul „Starea Națiunii”.

De aici puteţi descărca descrierea sesiunii de formare

De aici puteţi descărca agenda

Fotografii de la sesiunea de formare sunt disponibile AICI.