Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

bnr2

În cadrul seriei de consultări publice organizate de echipa proiectului ”Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice” cu specialiști renumiți din domeniile analizate în proiect, joi, 1 martie 2018, a avut loc o reuniune de feedback la Banca Națională a României (BNR).

La întâlnire au participat, din partea BNR, domnul prof. univ. dr. Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Băncii Naționale a României și doamna Anamaria Cazacu, consilier prim-viceguvernator. Din partea echipei de proiect, au participat prof. univ. dr. Paul Dobrescu, prof. univ. dr. Cristian Păun și conf. univ. dr. Florina Pînzaru.

Discuțiile au acoperit cu precădere indicatorii selectați de echipa de proiect pentru domeniul ”Finanțe și capital financiar”, dar au fost trecute în revistă și elemente specifice domeniului ”Dezvoltare economică”. Abordarea celor două marii arii tematice de către echipa ”Starea Națiunii” a fost apreciată pozitiv, iar feedback-ul primit de grupul de lucru, atât în cadrul discuției, cât și ulterior, a fost deja implementat.